19 Augustus 2018 - Exercitieveld Woerden

 

Zondagmiddag 19 augustus vindt de zondaginvulling van de Woerdense Vakantie Week, W-Celebrate, plaats, met Marcel Zimmer, Hanne de Vries en Rob Favier!

Het middagprogramma start om 14.30 tot ongeveer 16.00 uur. Tijdens dit programma zal Marcel Zimmer een concert geven voor kinderen vanaf 4 jaar, hun ouders, en alle andere belangstellenden. Marcel is al zo'n 25 jaar werkzaam als gospelmusicus, trad de laatste 10 jaar ook op met zijn vrouw Lydia, op TV en in het land. Het concert wat Marcel Zimmer deze middag zal verzorgen is afwisselend, interactief met veel zingen, bewegen, verhaaltjes en sketches. Dat wordt feest!

Het avondprogramma is van 20.00 tot 22.00 uur met optredens van Hanne de Vries en Rob Favier. Hanne en zijn band zijn al jarenlang betrokken bij de EO-Jongerendag, Opwekking, Soul Survivor en de Betteld. Hannes stijl van muziek maken wordt erg positief ontvangen: hij is echt en oprecht, hij weet mensen te raken en te enthousiasmeren, op zijn eigen ontspannen manier. Hanne en band zullen afgewisseld worden door cabaret van Rob Favier. Rob staat bekend om zijn unieke en eigenzinnige manier van optreden: een mengeling van liedjes en verhalen, waarbij hij zijn publiek op humoristische wijze confronteert met zijn kijk op God, zichzelf en de mensen om hem heen. Kortom, een boeiende en inspirerende avond, vol enthousiasme, overgave en humor waar je zeker bij moet zijn!

Nodig gerust anderen uit om mee te gaan! De optredens vinden plaats op het Exercitieveld en worden aangeboden de Woerdense kerken en de WVW. De entree is gratis; er wordt wel een collecte gehouden. Voor meer informatie, zie ook: https://www.facebook.com/W-Celebrate.

Nieuwsflits

Woerdense Vakantie Week

19 Augustus 2018 - Exercitieveld Woerden

Lees meer...

Vol van verhalen

Vol van Verhalen
Een bundel met 27 persoonlijke verhalen.

Lees meer...

Opgave activiteiten 2018-2019

Activiteiten WG&C 2018-2019.


De Werkgroep Geloof en Cultuur werkt hard aan het programma voor het seizoen
2018-2019. U kunt tot 1 juni uw activiteiten aanmelden bij Martha v.d. Pol,
martha.wgc@gmail.com. Zij stuurt u dan een leeg sjabloon dat u ingevuld aan haar

kunt terugsturen. Nieuwe initiatieven zijn zeer welkom, maar ook de langer lopende
activiteiten geven we graag een plaats in het boekje.

Huiskamergesprekken in Snel & Polanen en Waterrijk

Net als vorig jaar zijn de gezamenlijke huiskamergesprekken; door mensen ervaren als waardevolle, verrijkende avonden,

Lees meer...
Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com