Mw. M. (Martine) van der Herberg
Positie:
Pionier in Het Baken
Adres:
Beneluxbaan 3
Woerden
3446 GS
Telefoon:
06-3977 9774
Mobiel:
+31-6-3977 9774
E-mail verzenden
(optioneel)
Overige gegevens:

Mijn naam is Martine van der Herberg en op 15 september ben ik als pionier in het Baken gestart. In de eerste periode wil ik graag de gemeenschap van en rondom Het Baken leren kennen. Dit doe ik onder andere door aan te sluiten bij werkgroepen, door afspraken te maken en door pannenkoeken te eten met de kinderen. Ook wil ik graag een ochtend plannen om met de ouderen van Het Baken kennis te maken. Nodig mij vooral uit als je kennis wilt maken, als je vragen of ideeën hebt of als jullie bij elkaar komen met een kring. Ik heb er zin in om samen met jullie aan de slag te gaan met de plannen die er zijn en om nieuwe ideeën te ontwikkelen. 

Nog iets over mijzelf. Woerden is voor mij redelijk bekend, omdat ik hier ben opgegroeid. Vaak was ik ook buiten Woerden te vinden op mijn racefiets of op de ijsbaan in Utrecht. In mijn studententijd heb ik negen jaar in Amsterdam en Amstelveen gewoond. Ik was daar met Mathijs betrokken bij een missionaire gemeente in Amstelveen. Toevallig genoeg ben ik drie jaar geleden samen met mijn man Mathijs, en inmiddels zoontje Tobias, weer in Woerden terecht gekomen. 

Recent ben ik afgestudeerd in zowel klassieke talen als theologie. Ik heb ontzettend genoten van het studeren en nu is het fijn om in Het Baken aan het werk te zijn. Ik ben voor 28 uur per week aangesteld. Op 8 december word ik als predikant verbonden aan het Baken. Dat wordt een bijzondere dienst. Ik voel mij geroepen om in verbondenheid met de kerk van alle eeuwen op een nieuwe manier naar kerkzijn te kijken. 

Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag (‘s middags) - woensdag vrij.

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com